Welkom op
WorldTrip
Home
Login
Lid worden
Voorbereiding
Waarom op reis?
Wie zijn wij?
Voorbereiding
Gezondheid
Route
Landen
Links
Status Nu
Planning
Paklijst
De Reis
Foto Album
Hoe is t?
Thailand
Maleisie
Singapore
Australie
Nieuw Zeeland
Nederland
Laos
Cambodja
Vietnam
Ecuador
Griekenland
Extra
Suggesties
Chat
Gastenboek
Website
Wisselkoers
Statistieken
Contact

Languages
Kies interface taal:


Hits

Status nu: E?n week voor vertrek
Geplaatst op Tuesday 24 June - 19:43:18 19:43 uur door Addy&Niki

Status nu De laatste loodjes...

1 Week voor vertrek

Nog maar 1 week voor vertrek. Het wordt nu toch wel heel spannend! De reiskriebels komen naar boven en eigenlijk staan we al met 1 been in het vliegtuig.

Werk(eloos)

Deze week week zijn we officieel "Koos en Toos" werkeloos. Het voelt toch wel heel raar om afscheid te nemen van je werk terwijl het deze keer niet om de reden is dat we het zat zijn of een nieuwe baan hebben. Maar bij ons allebei was het afscheid hartverwamend en waren alle collega's heel bemoedigend!

(Ver)huis

Het huis is helaas nog niet verhuurd ondanks een aantal bezichtingen. De markt voor het verhuren is toch wel wat minder geworden en met name de limiet van een jaar is vaak een probleem. Maar we geven de moed niet op en hopen dat we met een gerust hart kunnen weggaan en dat het huis verhuurd is. Het huis hebben we al wel leeggehaald. Alle spullen zijn opgeslagen bij pa Leen. Pfft wat een spullen zeg. We hopen maar dat het plafond van de zolder erg sterk is bij Pa. Deze laatste week voor vertrek zijn we voornamelijk bezig met het updaten van de website. Er zijn nieuwe items toegevoegd zoals een paklijst, de route is iets aangepast en de trouwfoto's zijn verwijderd in verband met de ruimte die we nodig hebben voor reisfoto's.

De rugzakken

De rugzak hebben we voor proef ingepakt en het resultaat valt reuze mee. Addy heeft ongeveer 11 kilo en Niki komt op 8,5 kilo. Veel gewicht gaat zitten in de vele pillen die we moeten meenemen. Qua kleding is het behoorlijk inleveren. We kunnen helaas niet echt meedoen aan een modeshow. We nemen mee per persoon: twee afritsbroeken, 1 korte broek, 3 t-shirt en 1 sarong (wikkelrok voor Niki en tevens badlaken). Onderweg kunnen we ons natuurlijk nog altijd aanpassen aan de mode van de plaatstelijke bevolking. We nemen twee reisboeken (Lonely Planets) mee, voor Thailand en Maleisi? en de rest zullen we onderweg aanschaffen. Natuurlijk zijn we weer iets vergeten en hebben we weer iets te veel bij ons, maar de tijd zal het leren.

Vertrek

Maandag 30 juni om 18.55 uur gaat onze reis dan officieel van start. Samen met pa Leen nemen we dan het vliegtuig BA 441 naar Londen om vervolgens verder te vliegen naar Bangkok met Britisch Airways 9 H. Verwachte aankomst in Thailand zal 16.00 uur lokale tijd zijn (Thailand is +6 uur op NL-tijd). Pa Leen zal dan 3 weken meereizen in Thailand. Daarna zullen wij onze reis vervolgen met zijn tweetjes.

We zullen natuurlijk proberen om regelmatig een Internetcafe te bezoeken om al onze verhalen op de website te plaatsen en jullie te informeren middels de nieuwsbrieven.
Wil je nog in contact blijven met ons, kijk dan even in de sectie Contact op de site.

Niki & Addy.

 
Opties

Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina||Stuur dit verhaal naar een kennis  Stuur dit verhaal naar een kennis