Welkom op
WorldTrip
Home
Login
Lid worden
Voorbereiding
Waarom op reis?
Wie zijn wij?
Voorbereiding
Gezondheid
Route
Landen
Links
Status Nu
Planning
Paklijst
De Reis
Foto Album
Hoe is t?
Thailand
Maleisie
Singapore
Australie
Nieuw Zeeland
Nederland
Laos
Cambodja
Vietnam
Ecuador
Griekenland
Extra
Suggesties
Chat
Gastenboek
Website
Wisselkoers
Statistieken
Contact

Languages
Kies interface taal:


Hits

Thailand: Bangkok - De reis begint
Geplaatst op Wednesday 02 July - 05:48:50 05:48 uur door Addy&Niki

Thailand "Wat zeg je nu in het Thais?" Of je 2 kokosnoten kan krijgen! Iedereen lacht hard om deze opmerking.

Het is 1400uur als dorien en mathijs ons gedag komen zeggen. Met de nodige gein worden klaar gestoomd voor de lange vlucht naar Bangkok. Niet veel later vetrekken we met 2 auto's richting schiphol. Verder dan 10km komen we niet bij de eerste poging. Het alarm van pa's huis wil nog even gedag zeggen in stijl. Draaien en terug naar huis. Daarvoor ga je dus optijd weg.

Controle op schiphol verloopt soepel. Zelfs Addy met zijn 5mm kapsel hoeft niet apart te worden gefouilleerd (hoe type je dat???).

Bangkok.

Even nog controleren bij BA of we moeten herbevestigen voor de terugreis. Nee, is niet nodig. Weer een zorg minder.

Airport bus A-2 brengt ons voor 100 baht(ong. 2 euro) op khao san road. 5 minuten later staan we voor sawadee house. Hier verwennen we onszelf na 24 uur reizen met een kamer met airco en eigen douche. Natuurlijk alleen koud water, maar bij 28 graden C maak je je daar niet echt druk om.

De noodles (mie) en soep gaan er goed in, even als de heerlijk koude cola. We genieten aan de rand van het terras van het straatbeeld. Een brommer met 4 dozen achterop en 3 tussen de benen. Even later een thais staaltje van samenpakken, met zijn vieren op ??n scooter.

Nog even khao san road bewonderen in het donker en wij genieten voldaan van onze eerste nacht.

Vanavond verlaten we Bangkok om met de nachttrein door te reizen naar Ko Pha Ngan. Even een paar dagen bij komen en relaxen.

 
Opties

Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina||Stuur dit verhaal naar een kennis  Stuur dit verhaal naar een kennis