Welkom op
WorldTrip
Home
Login
Lid worden
Voorbereiding
Waarom op reis?
Wie zijn wij?
Voorbereiding
Gezondheid
Route
Landen
Links
Status Nu
Planning
Paklijst
De Reis
Foto Album
Hoe is t?
Thailand
Maleisie
Singapore
Australie
Nieuw Zeeland
Nederland
Laos
Cambodja
Vietnam
Ecuador
Griekenland
Extra
Suggesties
Chat
Gastenboek
Website
Wisselkoers
Statistieken
Contact

Languages
Kies interface taal:


Hits

Singapore: Singapore
Geplaatst op Tuesday 19 August - 07:12:26 07:12 uur door Addy&Niki

Singapore " Joepie!, 4 stempels op 1 dag!". Roept Niki heel enthousiast als ze haar paspoort laat zien.

Door de dag extra die we hebben doordat de vliegreis naar Borneo een dagje moet wachten, voegen we nog snel een landje toe aan onze toch al imposante lijst met landen. Singapore.

De bus brengt ons honderd meter verder op waar we door de Maleisische douane moeten en worden voorzien van een stempel. Na de douane stappen we weer in de bus en maken de overtocht over de brug die Maleisie met Singapore verbindt. Na een Kilometer mogen we er weer uit en staan we voor de Singoporeese douane. Na een kaart over SARS (jaja nog steeds netjes invullen) en een paspoort controle staan we in Singapore. Een westers land in Azie. Een gebouw heeft hier bij voorkeur meer verdiepingen dan 5 en is netjes en schoon. In het centrum lopen we door de shoppingcentra en verbazen ons over westerse standaard van dit land. Dure hotels, een prachtig metro systeem door het hele land, grote shoppingcentra, goede wegen, je vergeet even dat je in Azie bent.

Met de metro en bus gaan we tegen de avond terug naar Johor Bahru om ons op te maken voor de vlucht van morgen. Niki vindt het geweldig dat ze er weer een viertal stempels bij heeft (ja Addy ook hoor).


 
Opties

Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina||Stuur dit verhaal naar een kennis  Stuur dit verhaal naar een kennis