Welkom op
WorldTrip
Home
Login
Lid worden
Voorbereiding
Waarom op reis?
Wie zijn wij?
Voorbereiding
Gezondheid
Route
Landen
Links
Status Nu
Planning
Paklijst
De Reis
Foto Album
Hoe is t?
Thailand
Maleisie
Singapore
Australie
Nieuw Zeeland
Nederland
Laos
Cambodja
Vietnam
Ecuador
Griekenland
Extra
Suggesties
Chat
Gastenboek
Website
Wisselkoers
Statistieken
Contact

Languages
Kies interface taal:


Hits

Status nu: 4 maanden voor vertrek.
Geplaatst op Monday 24 March - 09:48:49 09:48 uur door Addy&Niki

Status nu

4 maanden voor vertrek

Druk, druk en nog eens druk. Het valt toch wel wat tegen om een bruiloft en een wereldreis voor te bereiden en tegelijker tijd beiden fulltime te werken. Al onze vrije tijd wordt gestoken in regelwerk, veel lezen en voor Addy nog veel leren voor zijn examens die hij voor vertrek wil afronden. De website willen we zeker 3 maanden voor vertrek op Internet hebben. Dit heeft ook te maken met het feit dat we het adres van deze site op onze trouwkaart zullen vermelden.

De Pa van Niki heeft besloten om een deel met ons mee te gaan reizen. Hij zal met ons starten in Thailand en drie weken meereizen. Vervolgens zal hij ons na een aantal maanden opnieuw opzoeken in Nieuw Zeeland en dan zes weken met ons meereizen. De pa van Niki (Leen) zal dus binnenkort ook starten met een vaccinatieprogramma en alle benodigde spullen worden alvast gekocht.

We hebben de laatste maanden nog flink kunnen sparen, dus we weten nu zeker dat we voldoende geld hebben voor de bruiloft en de wereldreis. Voordat we gaan trouwen zullen we op ons werk de plannen vertellen. We hopen dat in ieder geval 1 van ons onbetaald verlof kan krijgen.

Rotsvast (woningstichting) komt langs om de huurprijs voor onze woning te bepalen. Ze kunnen helaas geen garantie geven, maar ze denken dat we een goede kans maken om ons huis te verhuren.

Nog maar vier maanden voor vertrek. Het gevoel dat het nu toch echt binnenkort gaat gebeuren is fantastisch, maar soms ook een klein beetje beangstigend. Hebben we wel overal aan gedacht, en hoe zit het nou met die oorlog tegen Irak?


 
Opties

Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina||Stuur dit verhaal naar een kennis  Stuur dit verhaal naar een kennis