Welkom op
WorldTrip
Home
Login
Lid worden
Voorbereiding
Waarom op reis?
Wie zijn wij?
Voorbereiding
Gezondheid
Route
Landen
Links
Status Nu
Planning
Paklijst
De Reis
Foto Album
Hoe is t?
Thailand
Maleisie
Singapore
Australie
Nieuw Zeeland
Nederland
Laos
Cambodja
Vietnam
Ecuador
Griekenland
Extra
Suggesties
Chat
Gastenboek
Website
Wisselkoers
Statistieken
Contact

Languages
Kies interface taal:


Hits

Griekenland: Kos!
Geplaatst op Monday 19 July - 11:59:13 11:59 uur door addy&niki

Griekenland Even 8 daagjes ontspannen op Kos.

Weer weg?

Ja, je leest het goed, de trippertjes zijn weer on the road! We gaan even een paar daagjes ontspannen op het griekse eiland Kos. We hebben ons zelf even lekker verwend met een 4 sterren appartement op dit heerlijk warme eiland. Hier in Nederland wilde het niet echt vlotten met het mooie weer, dus zoeken wij het wat verder op.

Maar jullie gingen toch kamperen?

Inderdaad gingen, want dat lukt helaas niet in een weekje als je ook nog wat mooi weer wilt hebben. Daarvoor moet je toch zo'n kleine 1000 a 1500 km tuffen in je autootje, en daar ben je dan al snel 3 van de 8 dagen aan kwijt. Beetje zonde. Vandaar deze last minute.

Baan

Waarom maar een week dan horen we jullie denken, nou dat komt omdat Niki op 12 Juli aan haar nieuwe Baan gaat beginnen bij VIE. Jawel, na een gesprek en een verpletterde indruk gaat deze meid gewoon beginnen aan een topbaan als zelfstandig dietiste. Helemaal geweldig toch!? Hoe is het dan met Addy, nou die is nog niet zo actief geweest en gaat na de vakantie actief zoeken naar een job. Komt wel goed.

Tot zover het laatste nieuws van ons.

Niki & Addy

Griekenland doet aan de Euro mee, dus 1 Euro=1Euro. ;-))


Noot: Dit verhaal heeft er al eerder opgestaan, maar is even weggeweest, want onze site was gehackt! (zielige gast die dat gedaan heeft!!)

 
Opties

Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina||Stuur dit verhaal naar een kennis  Stuur dit verhaal naar een kennis