Welkom op
WorldTrip
Home
Login
Lid worden
Voorbereiding
Waarom op reis?
Wie zijn wij?
Voorbereiding
Gezondheid
Route
Landen
Links
Status Nu
Planning
Paklijst
De Reis
Foto Album
Hoe is t?
Thailand
Maleisie
Singapore
Australie
Nieuw Zeeland
Nederland
Laos
Cambodja
Vietnam
Ecuador
Griekenland
Extra
Suggesties
Chat
Gastenboek
Website
Wisselkoers
Statistieken
Contact

Languages
Kies interface taal:


Hits

Website: Forum weer online !
Geplaatst op Friday 10 September - 12:05:45 12:05 uur door Addy&Niki

website Forum weer in gebruik en een nieuw item voor thuiskomers...

Forum gerepareerd

Het Forum was even een maandje of wat kapot! Dit door toedoen van de provider (ja, we gaan een wijzend vingertje doen), die spontaan was overgegaan op een nieuwe versie van de gebruikte programmeertaal PHP. Versie 5 al weer. Door enkele nieuwe eigenschappen in de taal werkte het forum niet. Na wat geknobbel en gepuzzel ben ik er weer uitgekomen en het forum is weer online.

Forum voor thuiskomers

Het forum is gelijk uitgebreid met een nieuwe onderdeel: Weer terug in Nederland. Je zal toch maar een half, een jaar of sommigen zelfs meerder jaren op reis zijn geweest en je komt weer terug in dat koude kikkerlandje. Augustus gelijk de natste maand ooit dit jaar en dan heb je in de 9 voorgaande maanden 2 dagen regen gehad. Hoe overleef je dat??

Hoe is 't nou?

Wij willen dus graag weten hoe het jullie vergaat. Dus reizigers, klim nog een keer op je toetsenborden en hak een eindje weg. Zeker weten dat je anderen er mee helpt!

Forum?

Wa 's dat nou weer? Heb ik nooit gezien! Dat kan. Als je lid bent krijg je een password waarmee je kan inloggen. Na het inloggen kan je dit password ook wijzigen, want je krijgt zo'n vreselijk kriemeskriebelpaswoord dat je het nooit onthoud. Maar goed, als je ingelogd bent kan je wel naar het forum, want dit is dus alleen voor leden. Klik hier om in te loggen.
met dank aan
Dit forum onderdeel is mede te danken aan ruth en rijk-jan van www.travelaroundtheworld.tk die het idee opperde. Toppie!

 
Opties

Printervriendelijke pagina  Printervriendelijke pagina||Stuur dit verhaal naar een kennis  Stuur dit verhaal naar een kennis