Forum weer online !
Datum: Friday 10 September - 12:05:45 12:05 uur
Onderwerp: website


Forum weer in gebruik en een nieuw item voor thuiskomers...

Forum gerepareerd

Het Forum was even een maandje of wat kapot! Dit door toedoen van de provider (ja, we gaan een wijzend vingertje doen), die spontaan was overgegaan op een nieuwe versie van de gebruikte programmeertaal PHP. Versie 5 al weer. Door enkele nieuwe eigenschappen in de taal werkte het forum niet. Na wat geknobbel en gepuzzel ben ik er weer uitgekomen en het forum is weer online.

Forum voor thuiskomers

Het forum is gelijk uitgebreid met een nieuwe onderdeel: Weer terug in Nederland. Je zal toch maar een half, een jaar of sommigen zelfs meerder jaren op reis zijn geweest en je komt weer terug in dat koude kikkerlandje. Augustus gelijk de natste maand ooit dit jaar en dan heb je in de 9 voorgaande maanden 2 dagen regen gehad. Hoe overleef je dat??

Hoe is 't nou?

Wij willen dus graag weten hoe het jullie vergaat. Dus reizigers, klim nog een keer op je toetsenborden en hak een eindje weg. Zeker weten dat je anderen er mee helpt!

Forum?

Wa 's dat nou weer? Heb ik nooit gezien! Dat kan. Als je lid bent krijg je een password waarmee je kan inloggen. Na het inloggen kan je dit password ook wijzigen, want je krijgt zo'n vreselijk kriemeskriebelpaswoord dat je het nooit onthoud. Maar goed, als je ingelogd bent kan je wel naar het forum, want dit is dus alleen voor leden. Klik hier om in te loggen.
met dank aan
Dit forum onderdeel is mede te danken aan ruth en rijk-jan van www.travelaroundtheworld.tk die het idee opperde. Toppie!

Dit artikel komt van Worldtrip.nl
http://www.worldtrip.nl

De URL voor dit verhaal is:
http://www.worldtrip.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=153